⭐️100 Ft-os online áruház 1-2 napos országos kiszállítással 990 Ft-tól

INGYENES kiszállítás Budapest XI., Budaörs, Diósd, Érd, Tárnok, Törökbálint területén

Bonus szivacskendő 2db-os Ideal
Bonus szivacskendő 2db-os Ideal
349 Ft

Bonus szivacskendő 2db-os Ideal

A BONUS+ Ideal szivacsos kendő a szivacs hatékonyságát a kendő kényelmével ötvözi, dekoratív formában.
Egy termék, melynek megjelenése legalább olyan csodás, mint tisztítóereje. Ha a nem túl esztétikus papírtörlőket szeretnénk végre egy igazán környezetbarát és divatos megoldásra cserélni, akkor a BONUS+ IDEAL szivacsos kendő a legjobb választás. Szinte hihetetlen, de magas cellulóz tartalma miatt saját tömege 16-szorosának megfelelő nedvességet képesek magába szívni, emiatt a konyhapultra vagy az ebédlőasztalra kiömlött folyadék azonnal eltüntethető. A nehezen kezelhető papírtörlőkkel ellentétben ráadásul erősen tapad, így rendkívül alaposan tisztít.
Ez a termék valóban környezetbarát és költséghatékony helyettesítője a törlőpapírnak. Gondoljunk csak bele, naponta több ezer tonna papír törlőkendő kerül a szemétbe, melyek előállításához több millió fát és több millió liter vizet pazarlunk el. A BONUS+ IDEAL szivacsos kendővel végre jó lelkiismerettel takaríthatunk, a termék ugyanis 100%-ban lebomló, természetes anyagokból készült és komposztálható.
Mivel valóban igényes háztartásokba terveztünk, a megjelenésre legalább akkora gondot fordítottunk, mint az innovációra. Végre nem kell a fiók mélyére vagy a mosogató alá száműzni, vidám virágmintájával és csodás színeivel dekoratív dísze lehet minden otthonnak!
A 2 darabos, zöld és fehér színű szivacsos kendőt tartalmazó csomagolás ráadásul rendkívül gazdaságos, így nem csak a lakás tisztaságán, de a pénztárcánk vastagságán is meglátszik majd a különbség

Szállítás díja FOXPOST automatába
990 Ft
Szállítás díja ÁTVEVŐ pontra
1590 Ft
Házhoz szállítás futárral
1 990 Ft
Kiszállítás időpontja
2023.12.13
Szállítás 1-2 munkanap
349 Ft
Adatok
Termék kategória
Takarítás
Cikkszám
BONUSK2
Tömeg
500 g/db